Akoestische Houten Wandpanelen

Akoestische Houten Wandpanelen
Wilt u een goede akoestiek creëren in uw huis of kantoor? Akoestische panelen helpen de geluidskwaliteit van een ruimte te verbeteren en geven deze een elegante uitstraling. Onze houten akoestische panelen zijn duurzaam en vergen weinig tijd om te monteren.

Waarom akoestische houten wandpanelen?
Akoestische houten panelen zijn een moderne vorm van decoratie die kan worden gebruikt op muren of plafonds. Deze panelen bestaan hoofdzakelijk uit natuurlijke materialen, waaronder hout, wat bijdraagt tot een rustgevend effect. De natuurlijke materialen van deze akoestische panelen zorgen voor een optimale geluidsisolatie: Breng ze aan op toonbanken, muren, plafonds of open haarden en u profiteert van de best mogelijke verbetering van de akoestische eigenschappen. U kunt ze eenvoudig in elke ruimte bevestigen.


Unieke Uitstraling door Akoestische Wandpanelen
Onze akoestische panelen hebben een uniek Scandinavisch ontwerp dat de natuur deel laat uitmaken van het decor. De minimalistische stijl creëert een eerlijk en natuurlijk gevoel in uw kamer, terwijl andere geluiden buiten worden gehouden zodat u kunt genieten van rust en stilte.

Montage Akoestische Wandpaneel
U kunt ervoor kiezen om uw FrisLeven panelen zelf te monteren, maar dat is niet noodzakelijk - onze producten zijn zo ontworpen dat u gemakkelijk kunt bewerken en monteren. Mocht u gebruik willen maken van ons professionele montageteam, dan bieden wij dat tegen een meerprijs. Onze zorgzame medewerkers staan te popelen om te helpen! Laat ons weten wat u nodig heeft, en wij plannen een tijdstip in waarop onze medewerkers het product samen met u kunnen monteren.

Uiteraard kan het zijn dat er vragen zijn? Je wilt natuurlijk zeker weten dat je een goede keuze maakt of meer informatie wilt opdoen over de verschillende varianten en kleuren. Neem dan contact met ons op.

Klik op de foto's om ze te vergroten


Waarom voor ons kiezen

Wij zijn pas blij als u blij bent

Neem contact met ons op