Houten Wandpanelen

Houten Wandpanelen: Het grootste assortiment houten wandpanelen
Door ons breed assortiment in varianten en kleuren is het mogelijk om luxe en sfeer te creëren voor elke ruimte. Zo beschikken wij over 5 verschillende modellen, waaronder ook akoestische wandpanelen, met elk een ander structuur, aan houten wandpanelen die allemaal te combineren zijn met meer dan 20 kleuren. Hierdoor geven onze designpanelen u talloze mogelijkheden om elke ruimte te transformeren en te personaliseren.


Houten wandpaneel voor elke ruimte
Met onze stijlvolle houten wandpanelen is het gemakkelijker dan ooit om de uitstraling en het gevoel van de natuur in uw huis of kantoor te brengen. Onze houten wandpanelen zijn nauwkeurig ontworpen om ruimtes zoals je woonkamer, slaapkamer en je kantoorruimtes eenvoudig om te toveren in een luxe, moderne en ontspannende omgeving. Wandpaneel nodig voor je woonkamer of eetruimte? Transformeer de ambiance met Canyon of Jungle wandpanelen in verschillende houttinten. Wil je toch simplistisch blijven met houten wandpanelen in de slaapkamer of keuken? Kies dan voor Pacific of Dessert designpanelen in natuurlijke kleuren.

Kwaliteit en duurzaam in één
Dankzij de hoogwaardige materiaalstructuur van de houten wandpanelen zijn ze lange tijd efficiënt te gebruiken. Onze designpanelen zijn van HDF met een coating van gerecycled PVC, waardoor deze een hogere dichtheid hebben en sterker zijn dan MDF. Hierdoor is onze houten wandpaneel bestendig tegen krassen of scheuren. Onze houten wandpaneel zijn uiteraard geproduceerd uit milieuvriendelijke en duurzame materialen.

Montage Houten Wandpaneel
U kunt ervoor kiezen om uw FrisLeven panelen zelf te monteren, maar dat is niet noodzakelijk - onze producten zijn zo ontworpen dat u gemakkelijk kunt bewerken en monteren. Mocht u gebruik willen maken van ons professionele montageteam, dan bieden wij dat tegen een meerprijs. Onze zorgzame medewerkers staan te popelen om te helpen! Laat ons weten wat u nodig heeft, en wij plannen een tijdstip in waarop onze medewerkers het product samen met u kunnen monteren.

Uiteraard kan het zijn dat er vragen zijn? Je wilt natuurlijk zeker weten dat je een goede keuze maakt of meer informatie wilt opdoen over de verschillende varianten en kleuren. Neem dan contact met ons op.

Klik op de foto's om ze te vergroten
Waarom voor ons kiezen

Wij zijn pas blij als u blij bent

Neem contact met ons op
WhatsApp